Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Deze nieuwe verkoopwagen is al mijn geld waard!

Ik wilde graag een nieuwe verkoopwagen voor op de markt. Al voor ruim 20 jaar heb ik een snackbar verkoopwagen. Ik doe met plezier mijn werk en deze oude bak heeft het ook lang vol gehouden. Maar het wordt nu echt tijd dat ik deze laat vervangen door een nieuwe. Maar ik had echt geen idee waar ik een goede en mooie verkoopwagen kon vinden! Het was alweer lang geleden dat ik naar zulke wagens heb gezocht.

Op zoek naar een mooie verkoopwagen voor mijn bedrijf

Mijn zoektocht voor een nieuwe verkoopwagen was dus van start gegaan. Ik begon in de omgeving te kijken, of iemand mij daar iets te bieden had. Helaas was dit geen succes en moest ik ergens anders gaan kijken. Ik begon te zoeken op het internet naar goede bedrijven voor verkoopwagens. Nadat ik er een paar had gevonden, sprong er maar eentje echt uit die mij goed leek. En dat was de website van InnovaN Trailers. De keuze die ik bij hun had was erg groot. Je kon kiezen uit standaard modellen, maar je kon ook kiezen voor een op maat gemaakte wagen. Dit sprak mij erg aan en had meteen contact gezocht. Al snel kreeg ik contact met een medewerker van InnovaN Trailers. We maakte een afspraak om het over de wagen te hebben. Ik had er vertrouwen in dat zij mij goed kunnen adviseren.

InnovaN Trailers

Op de dag van de afspraak ging ik naar de vestiging van InnovaN Trailers. Ik werd vriendelijk begroet en er werd aan mij gevraagd of ik een kopje koffie of thee wou. Daarna moest ik even wachten totdat de meneer eraan kwam met wie ik de afspraak had. We gingen naar een klein kantoortje en begonnen ons gesprek. Het gesprek ging vloeiend en ze hadden een goed idee van wat ik wilde met mijn wagen. Na het gesprek gaf hij mij snel nog een rondleiding door de showroom en daarna namen we afscheid. Over ongeveer 5 weken, zou mijn wagen klaar moeten zijn volgens de afspraken. Dat was ook het geval, want binnen 4 weken kon ik de wagen komen ophalen. Ik ben erg blij met het resultaat en had geen beter bedrijf kunnen inschakelen!

 

 

Related Posts

Regel de uitvaart zoals u dat wilt

Je uitvaart regelen doormiddel van een checklist

Zijn gouden ringen nog steeds in?