Mannen verwennen in bed, beste tips

Wát wil de man in bed? Over geen enkel onderwerp is zóveel info te vinden online als over deze vraag. Iedere man is anders en iedere situatie is anders. Ben je gebonden en wil jij het spannender maken ‘tussen de lakens’, of ben je juist jong/ouder en single en vraag jij je af hoe je een ‘nieuwe man’ het beste kunt verwennen?

Kortom, is je vraag ontstaan vanuit onzekerheid en onervarenheid, of wil jij een bestaande situatie naar een hoger level tillen?

Onzeker & onervaren

Je hoort zóveel van vriendinnen. Het ene verhaal nog meer juicy dan het andere. Het maakt je onzeker; want jij weet niet goed hoe je samen écht kunt genieten. 

  • Onthoud dat one-night stands spannend mogen lijken, maar inhoudelijk weinig voorstellen. Een veel gehoorde klacht achteraf is het gevoel van leegte. Natuurlijk kun je wel leuk expirimenteren met een one-night stand, maar onthoud ook dat je nieuwe partner het t.z.t. waarschijnlijk niet echt kan waarderen als jij de afgelopen periode jouw one-night stands niet meer op 2 handen kunt natellen. Klinkt ouderwets, maar hé, het is helaas zo. 
  • Vaste partner hunt: opzoek? Duik niet meteen tussen de lakens. Wacht er minimaal 5 afspraken mee. Wie weet hoe blij je bent na afspraak 4 dat er nog niets van is gekomen. En is dit niet het geval, dan is het des te fijner om op je 6e afspraak er werk van te maken. 

Wat willen mannen in bed?

  • Natuurlijk verschilt het per man wat hij “wil in bed”. We gaan in dit geval uit van de gemiddelde man, zonder expliciete wensen als bondage e.d. 
  • De gemiddelde man wil opwinding volgens depaarsekeizerin.nl Zonder opwinding geen spanning in bed. Het begint dus met het dragen van enigszins spannende kleding (altijd een rokje.. ) en lingerie. Draag sieraden en wees vrouwelijk (het klinkt als een middeleeuwse opdracht, maar zo werkt het wel). 
  • Zorg dat hij inkijk heeft, terloops. Verleid hem. 
  • Bekijk eens een pornofilm. Ja, ook als vrouw (tenminste, als je wat inspiratie op wilt doen en zelf ook in de stemming wilt raken). 
  • Sensuele massages kunnen ook bijdragen én de spanning lekker breken. Lees hier meer over: de Lingam massage.
  • Verlies nooit jezelf uit het oog. Niet alleen hij “moet” genieten, de vraag zou moeten zijn: wat willen we beiden in bed?. Een hoogte punt raakt nl. nog hoger als jullie beiden genieten. 
http://www.viva.nl/seks/