Tantra for Life maakt vrouwen gelukkig

Tantra for life is de organisatie in Europa die vrouwen laat genieten en helpt koppels meer intimiteit in de relatie te brengen. Door tantra massages te verzorgen en aan te leren als onderdeel van de Tantra beleving, zijn echtscheidingen minder noodzakelijk. Vrouwen die ongelukkig zijn in hun relatie kunnen de intimiteit beleven doordat de Kundalini vrijelijk kan stromen. Koppels die elkaar leren masseren gaan beter communiceren en ook de intimiteit in de relatie neemt toe. Hierdoor gaan partners elkaar meer respecteren. Zo is er een gescheiden koppel wat elkaar aanvankelijk niet meer zag zitten. Nu zij samen toch op de cursus zijn gegaan die ze beiden al zo lang wilden doen, zien zij elkaar vanuit een hele andere optiek. Het probleem in de relatie waar het misging is volledig opgelost, doordat zij nu meer met elkaar communiceren dan ooit. Wie weet wat er nog mogelijk is in de toekomst.

De Kundalini is de levensenergie die aanwezig is in elk lichaam. Vrouwen die de tantra massage beleven zijn gelukkiger en kunnen zich beter bewegen in de relatie, maar ook voelen zij zich meer gewaardeerd als vrouw. Dit stralen ze uit waardoor het lijkt voor de omgeving of zij verliefd zijn. Spijtig genoeg zijn er in Europa zeer weinig ervaren tantra masseurs die vrouwen kunnen masseren. Bij Tantra for Life is het mogelijk om je door een mannelijke of vrouwelijke masseur te laten masseren. De massage die wordt gegeven door de mannelijke masseur is intenser dan de massage die door de vrouwen wordt verzorgd. De mannelijke masseur werkt op een massagematras, waardoor de body to body elementen in de massage veel intenser zijn. Daarbij wordt er naakt gemasseerd waardoor de energie beter kan stromen op basis van gelijkheid. De dames masseren op een massagetafel. Hierdoor kunnen zij de body to body niet uitvoeren en de optimale intensiteit geven. Dit heeft in relatie tot kosten de mogelijkheid om slechts 1,5 uur te masseren wat een grove € 85 scheelt. De intensiteit is wel minder waardoor de massage minder diep doorwerkt. De massage door de mannelijke masseur heeft meerdere dagen effect en maakt veel los in het lichaam van de vrouwen. Eva de tantra masseuse kan ook mannen masseren.

De massage van mannen gaat anders in zijn werk. Op de rug van de man ontbreekt een erogene zone die vrouwen wel hebben. Hierdoor is de massage voor een man standaard veel korter. Op het lichaam van de vrouw zitten zoveel meer sensoren dat de achterzijde masseren van een vrouwenlichaam  veel meer tijd kost. Het is heel dankbaar werk, omdat vrouwen heel sensitief reageren. De juiste aanraking zorgt voor een ultieme ervaring.

Voor gevorderde koppels bestaat er de mogelijkheid Maithuna asana’s te beleven waardoor zij een hoger energetisch niveau kunnen bereiken, zonder dat hier geestverruimende middelen voor ingeschakeld moeten worden. De verstrengelingen worden veel mensen ook Yab Yum houdingen genoemd, maar alleen als de intentie juist is kun je het hoogste onbegrensde niveau bereiken.

Het leuke dat ook dat Happinez en Feeling er van op de hoogte zijn en vrouwen hier graag van op de hoogte brengen.

Meer informatie kun je vinden op www.tantraforlife.be

Erotische massage is hemels op Tantristische wijze Erotische massage voor vrouwen ook beschikbaar in Nederland
Comments are closed.