Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Advocaat in Ede?

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede? Dan zit u goed bij Vallei Advocaten en Mediators. Wij kunnen helpen met een breed scala aan juridische kwesties doordat we veel verschillende expertises in recht hebben onder ons dak. Zo hebben we gespecialiseerde werknemers in personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen met uw kwestie? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag met de hulp zoeken die u nodig heeft. 

Advocaat in Ede, specialisatie personen- en familierecht

Zoals we net al eerder noemden zijn we als advocaat in Ede onder andere gespecialiseerd in personen- en familierecht. In het geval van personen- en familierecht is er vooral veel behoefte aan deskundigheid, zeker omdat het vaak om gevoelige zaken gaat. Juist doordat Vallei Advocaten en Mediators een samenwerkingsverband tussen advocaten en mediators stimuleert, kunnen we onze klanten niet alleen helpen met de juridische kwesties op zich, maar ook met het bemiddelen van conflicten door gebruik te maken van duurzamere oplossingen voor de lange termijn. Wij staan u bij in alle kwesties die te maken hebben met deze rechtsvorm als het gaat om echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen. 

Expertise in arbeidsrecht

Een aantal van onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, waarbij het kan gaat om het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanpassen van de voorwaarden of juist het afscheid nemen van een werknemer. Zoals u kunt merken is arbeidsrecht als vakgebied ontzettend breed. Vallei Advocaten en Mediators heeft ervaring zowel op het gebied van individueel arbeidsrecht als collectief arbeidsrecht. Weet u niet zeker of wij kunnen helpen met uw kwestie? Neem vooral contact op, na een persoonlijk gesprek wordt vaak veel duidelijk. 

Expertise in ondernemingsrecht

Ook op het gebied van ondernemingsrecht heeft Vallei ervaring. Wij staan alle ondernemers bij met juridische vragen. Het kan hierbij gaan om een heleboel verschillende soorten vragen, zoals bij fusies en overnames, of juist geschillen tussen aandeelhouders, bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersovereenkomsten. Wat uw vraag ook mag zijn, wij staan voor u klaar om het te beantwoorden en eventueel een goede oplossing te vinden.