Marriedadult
Image default
Offers

Verschillende soorten ventilatoren

Verschillende soorten ventilatoren

In de zomer kan het soms een flinke uitdaging zijn om het hoofd koel te houden. Omdat het de afgelopen jaren steeds warmer wordt en we steeds meer tropische dagen krijgen, is de behoefte aan verkoeling alsmaar groter. Veel woningen zijn niet toereikend geïsoleerd, waardoor het na een paar dagen niet alleen buiten, maar ook binnen benauwd warm wordt. Omdat ramen openzetten op een gegeven moment geen zin meer heeft, ben je op andere opties aangewezen. Een ventilator is in zo’n geval een welkome aanvulling. Ontdek hier uit welke verschillende ventilatoren je kunt kiezen. 

 

Muurventilator

Het handige van een muurventilator is dat je deze zo aan de muur kunt ophangen. Dat maakt hem ideaal in kleine woningen, want bijna iedereen heeft wel een plekje aan de muur vrij. En anders wil je vast met alle liefde tijdelijk een schilderij ervoor aan de kant halen. Ook met kinderen is deze ventilator ideaal, zolang je hem zo hoog hangt dat kinderhandjes er niet bij kunnen. Bekijk het assortiment muur ventilatoren zeker eens wanneer je op zoek bent naar een nieuwe ventilator. 

 

Plafondventilator

Net als de muurventilator heb je voor een plafondventilator bijna altijd wel een plekje. Een groot voordeel van deze ventilator is dat de koele lucht niet direct in je gezicht wordt geblazen, maar gematigd over de ruimte wordt verdeeld. Erg handig is bovendien dat je ook exemplaren met een ingebouwde lamp hebt. Zo hoef je geen extra gaten te boren, maar kun je hem gewoon tijdelijk op de plek van je lamp hangen. 

 

Vloerventilator

De vloerventilator is ideaal in grote ruimtes. Hij heeft veel vermogen en kan daardoor grote ruimtes verkoelen. Verdiep je er wel goed in, want sommige exemplaren maken veel lawaai en zijn dan niet geschikt in bijvoorbeeld de woonkamer of op kantoor. Hoewel deze ventilatoren wel om wat ruimte op de vloer vragen, kun je ze ook makkelijk verplaatsen. Uiteraard zijn de vloerventilatoren zowel direct op de vloer als ook op een statief beschikbaar. 

 

Tafelventilator

Werk je vaak thuis of werkt de airco op je werk niet zo goed? Dan is een tafelventilator tot slot ideaal om een verfrissend windje te creëren. De tafelventilator is vaak wat kleiner, zodat hij op iedere tafel een plekje vindt. Doordat hij compact is, kun je hem ook makkelijk verplaatsen en bijvoorbeeld even meenemen naar de woonkamer of keuken tijdens je pauze!

 

https://www.maxtotaal.nl/