Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Zijn gouden ringen nog steeds in?

Tegenwoordig is er zoveel keuze naast gouden ringen. Vroeger was het simpel want je kon voor goud of zilver gaan. Andere edelmetalen waren toen niet voor de massa verkrijgbaar. Nu er zoveel keuze is kopen mensen nog steeds gewone gouden ringen?

Het blijkt toch dat ondanks veel keuze gouden ringen nog steeds de populairste blijven. Gouden ringen zijn nou eenmaal tijdloos. Het maakt niet uit of je in het jaar 1316 woonde of in 2016 woont. Het heeft niet meer de grote status dat het vroeger had maar gouden ringen blijven nog wel heel populair.

Dit zien we dan ook aan het aantal gouden ringen dat in Nederland al worden verkocht. Als we naar wereld cijfers kijken zien we ook dat de meeste koppels nog steeds voor gouden ringen kiezen. Natuurlijk word er ook wel voor wit goud, platina en titanium gekozen maar gouden ringen blijven toch verreweg het populairste.

Dit zien we ook terug aan het aantal zoekopdrachten dat word uitgevoerd in Google. De meeste zoekopdrachten zijn voor gouden ringen of goedkope gouden ringen. We kunnen dus veilig aannemen dat gouden ringen nog steeds heel erg in zijn en nog een lange tijd in blijven.

Het is tegenwordig ook normaal om de goduen trouwringen gewoon online te kopen. Dit doen steeds meer mensen dankzij de veilige methodes die ter beschikking worden gesteld. Consumenten kunnen ook ervoor kiezen om achteraf te betalen wanneer ze gouden ringen kopen.