Marriedadult
Image default
Society / Relationships

2020 50 jaar geleden

Als je nu boeken leest of naar films kijkt van 50 jaar geleden over het jaar 2020, valt onze toekomst flink tegen. We hadden verwacht nu bedient te worden door robots, onze eigen vliegende voertuigende te hebben en ga zo maar door. Dit was natuurlijk allemaal te gek voor worden, maar niemand had verwacht dat 2020 zo zou uitpakken als het geeft gedaan. Het begon natuurlijk allemaal met de bosbranden in Australië, daarnaast de afzettingsprocedure van president Trump van Amerika, de uitbraak van een pandemie waardoor we allemaal thuis zitten en een grote wereldwijde recessie. Iedereen had natuurlijk op een iets rooskleurigere toekomst gehoopt. Maar toch hebben we nu al wat dingen waar mensen 50 jaar geleden alleen nog maar van konden dromen.

50 jaar geleden had nog net ieder huishouden een televisie. Het idee dat er in 25 jaar een computer met internet zou zijn, waarmee je in minder dan een seconde met iemand aan de andere kant van de wereld nieuws kan delen en alles wat je maar weten wilt, kunt op zoeken, was ongekend in die tijd. Laat staan dat je dat allemaal op een apparaat ter grote van je broekszak kon hebben, waardoor je er 24 uur per dag bij kan, waar je ook bent.

Auto’s zijn in 50 jaar erg veranderd. In uiterlijk, maar ook in wat ze kunnen. Auto’s zijn nu namelijk veel sneller en zuiniger dan toen. Daarnaast hebben ze natuurlijk veel meer gadgets erbij gekregen, zoals de achteruitrijcamera set, men had geen idee dat je over 50 jaar geen moeite meer zou hebben met het inparkeren, maar dat er gewoon een achteruitrijcamera te koop zou zijn voor een vriendelijk prijsje. Zo wordt het auto rijden toch een heel stuk makkelijker gemaakt, en hoef je veel minder alert te zijn.

http://www.vanzwitserland.nl/