Marriedadult
Image default
Society / Relationships

9 maanden dagboek

Wil jij een tastbare herinnering van jouw zwangerschap? Vul dan een 9 maanden invuboek in. Op deze manier kun je deze bijzondere tijd op een unieke manier opslaan. Bij Studio Ins & Outs vind je unieke invulboeken. Je kunt zelf creatief aan de slag met het boek en jouw zwangerschap goed bijhouden.

Het 9 maanden invulboek invullen en aanvullen

Het 9 maanden dagboek is al voorzien van verschillende lijstjes die je zelf in kunt vullen. Hoe veel kom je aan, waar heb je opeens veel trek in en wat heb je allemaal al geregeld voor de kleine? Je houdt het goed bij in een 9 maanden dagboek. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor creatieve aanstaande moeders. Er zijn bewust veel lege pagina’s in het boek die je zelf kunt aanvullen. Voeg bijvoorbeeld buikfoto’s toe aan het boek of foto’s van de echo’s. Je kunt jouw negen maanden op deze manier perfect vastleggen.

Een perfect cadeau

Dit 9 maanden dagboek is natuurlijk erg leuk om zelf aan te schaffen wanneer je zwanger bent, maar nog beter als cadeau! Is een vriendin, zus, nicht of collega in verwachting? Dan is dit het perfecte cadeau. Na negen maanden ontvang je een wonder in jouw armen. Veel vrouwen vergeten vaak hun zwangerschap. Hoe was het ook al weer om een kleine te mogen dragen? Door een 9 maanden dagboek van Studioinsenouts kun jij deze bijzondere tijd op originele en creatieve wijze vastleggen. Geniet van het mooie design van de boeken en maak er een mooi project van.