Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Buitengewoon Mediation is er voor u

Buitengewoon Mediation als mediator in Limburg gebruikt bij gezinsbemiddeling een methode die bij uitstek geschikt is om familiegeschillen op te lossen en te voorkomen, vooral als er ook kinderen bij betrokken zijn. Overeenkomsten waarover in het verleden vrijelijk is onderhandeld, kunnen helpen bij het herstellen van communicatie, begrip en vertrouwen. Wanneer u besluit te scheiden en u heeft samen kinderen, is uw topprioriteit zeer waarschijnlijk het welzijn van uw kinderen. U moet veel belangrijke kwesties met betrekking tot uw kinderen regelen. Zoals ouderschap na de echtscheiding, een voogdij overeenkomst en de onderhandelingen over kinderbijslag. Buitengewoon Mediation biedt uitgebreide bemiddelingsdiensten om gezinnen te helpen door het hele echtscheidingsproces te navigeren en vooruit te komen met een positief gevoel. Zij begrijpen hoe belangrijk het welzijn van uw kind voor u is en zij zullen ervoor zorgen dat uw gezin op de eerste plaats komt.

Buitengewoon Mediation handelt volledig neutraal in het belang van de kinderen

Buitengewoon Mediation helpt u bij het oplossen van conflicten en het bereiken van overeenstemming over alle kwesties rond scheiding, echtscheiding of ontbinding van het burgerlijk partnerschap. Het is een volledig vrijwillig en vertrouwelijk proces dat u helpt om tot gezamenlijke beslissingen te komen zonder tussenkomst van de rechter. De dames van Buitengewoon Mediation bieden u een veilige, neutrale plaats waar u en uw toekomstige ex-partner een onpartijdige bemiddelaar kunnen ontmoeten om uw (gezamenlijke) plannen voor de toekomst uit te werken.

Mediators vertellen u niet wat u moet doen, maar helpen u te kijken naar verschillende mogelijkheden om zaakjes (zelf) te regelen, zodat u zelf afspraken kunt maken over alle aspecten die betrekking hebben op uw echtscheiding of ontbinding, inclusief goede duidelijke regelingen voor uw kinderen, de financiën en al uw gezamenlijke eigendommen.

Wie kan gebruik maken van Buitengewoon Mediation?

Buitengewoon Mediation staat klaar voor iedereen die te maken heeft met het uiteenvallen van het gezin, met inbegrip van scheiding, echtscheiding en ontbinding van het burgerlijk partnerschap.

Deze professionals worden meestal ingeschakeld door ouders of koppels die moeilijkheden ondervinden bij het overeenkomen van regelingen, ongeacht leeftijd, ras, nationaliteit, seksualiteit, oriëntatie, mobiliteit, geloof en andere factoren. Bemiddeling is indien gewenst ook beschikbaar voor andere familieleden, zoals grootouders die ook problemen kunnen ondervinden met het contact of stiefouders die hun nieuwe partner willen ondersteunen.