Marriedadult
Image default
Offers

De beste recepten voor heerlijke groene smoothies!

Veel groente binnen krijgen is erg belangrijk. Je voelt je er goed door en het geeft een flinke energie boost. Soms kan het echter zijn dat je een dag minder groente hebt binnen gekregen, Je kunt dan vitamine pillen nemen, maar een nog betere optie is green juice! Hier zitten namelijk veel mineralen en vitamines in die jij nodig hebt. We hebben een aantal heerlijke recepten op een rijtje gezet!

Smoothie met banaan
de benodigdheden voor 1 smoothie zijn:
-1 grote hand spinazie
-1 bevroren banaan
-200 ml water
-1 appel
– 1 stengel bleekselderij
Het maken van de smoothie is simpel. Je voegt alle ingrediënten samen in de blender tot een gladde smoothie. Je kunt er eventueel meer water aan toevoegen als je de smoothie dunner wilt maken. Door de bananen pas in te vriezen op het moment dat ze al erg rijp zijn, krijg je een extra romige smoothie.

Smoothie met ananas
De benodigdheden voor 1 smoothie zijn:
-een halve verse ananas
-1 of 2 baby romaine sla
-een handje krulpeterselie
-2 eetlepels haver- of quinoavlokken
-200 ml water
Ook bij deze smoothie voeg je alle ingrediënten weer samen in de blender en kun je water toevoegen om de gewenste dikte te behalen. Om de smoothie af te maken kun je hem nadat je hem in het glas hebt gedaan, aftoppen met chiazaad. 

Smoothie met avocado
De benodigdheden voor 1 smoothie zijn:
-een halve avocado
-1 banaan
-een handje spinazie
-1 eetlepel lijnzaad
-1 ml ongezoete amandelmelk
-100 ml water
Wederom de ingrediënten samen voegen in de blender en genieten maar!

Een extra boost
Om je groene smoothie nog een extra boost te geven kun je er een schepje green juice aan toevoegen. Green Juice is een hoge bron van o.a. vezels, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, mangaan, vitamine B12 en vitamine C. Bovendien is Green Juice een bron van zink, vitamine D, B2 en B6. Ook helpt Green Juice bij vermoeidheid en moeheid en heeft deze superdrank een positieve invloed op het immuunsysteem. Wil jij je eigen green juice kopen?Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Superfoodies!

 

https://superfoodies.nl/