Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Een betrouwbare en betrokken mediator in Soest

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken mediator in Soest? Dan hebt u gevonden wat u zoekt, namelijk Anniek Schuurs Mediation. Een ervaren specialist op het gebied van allerlei soorten mediation. Van echtscheiding tot familiemediation tot arbeidsmediation tot zakelijke mediation Anniek weet er alles van. Als mediator zorgt zij ervoor dat beide partijen naar elkaar toegaan en met elkaar communiceren om tot een gezamenlijke oplossing te komen buiten de rechter om. Soms zijn er zaken waar beide partijen met z’n tweeën niet meer uitkomen, dan is het prettig dat er een betrokken en onafhankelijke partij bij zit, die niet in de zaken verwikkeld is en van buitenaf kijkt naar het conflict. Door haar professionele werkwijze bekijkt zij zaken net iets anders, wat vaak lijdt tot een oplossing waar beide partijen mee instemmen.

Anniek Schuurs Mediation, uw mediator in Soest lost het probleem in de kern op

Als mediator in Soest heb ik naast juridische kennis waar ik in iedere zaak dankbaar gebruik van maak ook een gedegen financiële expertise. U houdt namelijk veel geld in de portemonnee als u het buiten de rechter om oplost. Daarnaast is bij mediation de kans ook veel groter dat het conflict in de kern op wordt gelost en de verstandhouding weer prima wordt, waardoor u weer met elkaar door één deur kan. De kracht van mediation zit in het feit dat de oplossing van beiden kanten aangedragen wordt en dat beide partijen er ook mee instemmen zonder dwang. Dat maakt het eenvoudiger de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk na te komen.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Heeft u een conflict en ziet u zo’n snelle, creatieve oplossing ook wel zitten met de hulp van Anniek Schuurs Mediation? Neem telefonisch contact op dan bespreken wij de mogelijkheden en maken we een kennismakingsgesprek. Anniek luistert naar beide partijen wat hun visie op het geheel is en speelt daar op slimme wijze op in. Anniek is een betrokken mediator die bovendien zeer discreet is. Zij blijft tijdens alle gesprekken onpartijdig. Ga de uitdaging samen met mij aan om tot een oplossing te komen waar iedereen blij mee is.