Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Een huwelijkscadeau om nooit te vergeten

Iedere keer is het maar weer de vraag wat voor huwelijkscadeau u gaat geven als het moment daar is. Veel mensen vinden het erg lastig om een geschikt huwelijkscadeau te vinden voor het geliefde bruidspaar? Veel dingen zijn namelijk wat minder origineel en andere dingen zijn misschien wel iets te duur. Gelukkig biedt Jilster een oplossing voor al deze dilemma’s. Met een huwelijkscadeau van Jilster bent u er zeker van dat u een origineel cadeau hebt en dat deze binnen uw budget zal vallen. Daarnaast maakt u het cadeau op een makkelijke manier helemaal zelf, dit is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

 

Een origineel huwelijkscadeau

 

Via Jilster is het mogelijk om een zelfgemaakte glossy als huwelijkscadeau te geven, hoe origineel is dat?! Jilster heeft een online programma ontwikkeld waarmee u helemaal zelf een prachtige glossy kunt ontwerpen. Een glossy is een soort tijdschrift waarin u allemaal mooie herinneringen kunt verwerken. Er is ruimte voor erg veel tekst, maar ook voor veel beeld. Door de tekst beschrijft u de vele mooie momenten en door middel van het beeld dat u toe kunt voegen, legt u jullie mooiste momenten vast. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit af te leveren en zullen hier dus goed in investeren. Zo krijgt u eerst een proefglossy thuisgestuurd en wanneer deze goed is gekeurd, zullen wij u de definitieve glossy sturen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden zult zijn met het resultaat en geen spijt zult gaan krijgen met het huwelijksgeschenk dat u gaat geven aan het bruidspaar.

 

Samen een mooi huwelijkscadeau geven

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van een glossy als huwelijkscadeau. Zo is het mogelijk om deze alleen te maken, maar u kunt deze ook samen met iemand maken. Zo bundelen jullie samen alle mooie herinneringen in een glossy. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de glossy te maken met een hele groep vriendinnen, hierdoor hebben jullie allemaal een geschenk om niet te vergeten!

 

Wij staan graag voor u klaar

 

Neem snel een kijkje op de website van Jilster om erachter te komen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ons team staat graag voor u klaar om te helpen en samen met u gaan wij ervoor zorgen dat u de mooiste glossy als huwelijkscadeau zult ontwerpen!