Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Liefde en overspel

Dat de liefde niet altijd over rozen blijkt wel weer uit onderstaand verhaal. Het is een verhaal dat mij ten horen is gekomen via de spreekwoordelijke “tam tam”. Een echte zogenaamde “tear-jurker” Dus voor diegene die een broertje dood hebben aan de harde realiteit verzoek ik om niet ver te lezen. In dit verhaal zijn de namen van de hoofdrolspelers gefingeerd.

 

Het begon allemaal op een druilerige vrijdagmiddag. Nietsvermoedend kauwde ik op een taai stukje brood dat eigenlijk gisteren al weggegooid had moeten worden. Dan gaat de telefoon. In de verte hoor ik een krakend geluid dat iets van eens stem weg heeft. Na een aantal seconden besef ik dat het Freek is. Freek is een oud klasgenoot van mij die ik al een tijdje niet heb gesproken. Maar zijn stem is voor mij onmiskenbaar. Alsof je op glasscherven staat. Dat geluid. “Wist je het al dat Royston weg is bij vrouw en kinders?!” Normaal heb ik nooit zin in dit soort vage roddels. Maar aangezien er vandaag toch al weinig tot niks gebeurt leg ik mijn oor nog eens goed ten luister. Royston was verliefd geworden op de Duitse Agnetha en had vervolgens in rap tempo alle schepen achter zich verbrand. Thuis had hij nog een vrouw en twee kinderen achtergelaten zonder ook maar een keer om te kijken. In het dorp sprak men er schande van. De besnorde bromfietsrijder die ook vaak op foto’s in het lokale krant staat wist het naar eigen zeggen al veel langer.

Datingsites overspel

Dat dit niet een opzichzelfstaand verhaal is blijkt wel uit de vele websites die zich uitsluiteind op vreemdgaan richten. Via dit soort datingsites wordt het wel heel eenvoudig om een liefje naast je liefje te hebben. Naar verluid gaan tienduizenden medelanders vreemd zonder dat hun partner hier weet van heeft. Meestal is dit een tijdelijke impulsieve actie waar nooit meer over wordt gesproken. Laten we hopen dat dit bij Royston ook het geval was en dat hij binnenkort gewoon weer bij moeders de vrouw en kinders op de bank zit.

https://welkeonlinedatingsite.nl/