Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet – Je ex terug krijgen met de tips van Liefdesverdriet.nl

Je ex terug krijgen met de tips van Liefdesverdriet.nl

Als je dit leest ben je waarschijnlijk opzoek naar tips om je ex terug te krijgen. Liefdesverdriet.nl kan hierbij helpen. In dit artikel geeft het bedrijf jou een belangrijke tip voor het nemen van afstand en vertelt het hoe deze tips helpen.

Radiostilte

Het is erg belangrijk om radiostilte te houden tussen jou en je ex. Hierdoor heb je namelijk tijd om te werken aan belemmerende factoren. Je ex heeft bovendien even tijd om af te rekenen met schuldgevoelens, verdriet, stress en de angst dat jij weer hoop krijgt.  Door een radiostilte denkt je ex dat je de breuk geaccepteerd hebt en dit kan zorgen dat je ex weer naar je verlangt.

Het psychologische effect van radiostilte

het nemen van afstand en ruimte met je ex is erg belangrijk.  Ieder mens heeft namelijk ruimte nodig. Dit doe je vaak onbewust. Er is bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar chimpansees. Wanneer ze werden opgesloten in een kleine ruimte waren er vaak conflicten, in een grote ruimte gebeurde dit niet. Hetzelfde geld hierbij voor mensen.

Hou er dus rekening mee wanneer je vlak dat je vlak na een breuk niet meteen weer dicht in de buurt moet komen van je ex. Hierdoor kan je ex zich verstikt voelen. Wees echter niet bang om op je ex af te stappen, Als je je ex tegenkomt.

Om je ex terug te krijgen is het erg belangrijk om een radiostilte te houden. Het psychologische effect van radiostilte is namelijk erg groot. Dit kan ervoor zorgen dat je ex weer bij je terug wilt komen. Neem contact op met liefdesverdriet.nl om te kijken wat het bedrijf voor jou kunt betekenen.

https://www.liefdesverdriet.nl/category/hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug/