Marriedadult
Image default
Offers

NEA Weddingplannerschool maakt van jou een top weddingplanner!

NEA Weddingplannerschool is een van de weinige scholen die zich richt op weddingplanners. Het huwelijk is iets wat voor vele mensen als de mooiste ervaring uit hun leven wordt gezien. Logisch dus dat jij daar onderdeel van wil zijn, al dan niet als bruid(egom). Mocht jij dus het huwelijk als een waar sprookje zien en lijkt het je superleuk om weddingplanner te worden? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de NEA Weddingplannerschool! Na de opleiding kun je aan de slag als professioneel weddingplanner en vaak is dit in de vorm van een zelfstandig ondernemer. 

Wat leer je bij de NEA Weddingplannerschool?

Bij de NEA Weddingplannerschool leer je natuurlijk hoe je een huwelijk moet regelen voor een bruidspaar, maar hier komt veel meer bij kijken. Zo leren onze studenten onder andere hoe zij de wensen en idealen van bruidsparen moeten inventariseren en realiseren, hoe ze een trouwdag in de puntjes moeten verzorgen en hoe ze de lasten ontnemen van het bruidspaar zodat zij alleen nog maar kunnen ontspannen en genieten richting de trouwdag en op de trouwdag zelf. De opleiding duurt een jaar en in dit jaar zul je ook bovengenoemde aspecten leren. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden om weddingplanner te worden. Doordat het een privéopleiding weddingplanner is en het voor korte duur is, kun je geen studiebeurs aanvragen. Bij de NEA Weddingplannerschool wordt de lesstof klassikaal doorgenomen in groepen van maximaal 12 studenten in 4 intensieve lesdagen. Om te slagen voor deze opleiding dien je beide boeken goed te bestuderen en het tentamen te halen. 

Open Dag & Summer School

Bij NEA Weddingplanner wordt een Open Dag georganiseerd op 25 april in Rhenen. Het programma begint om 10:45 uur en eindigt om 13:00 uur. Op de Open Dag worden ook al je vragen beantwoord. Bij interesse graag vroeg aanmelden, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt je aanmelden via onze website www.neaweddingplannerschool.nl. Mocht je een internationale student zijn en niet de mogelijkheid hebben om een heel studiejaar in Nederland door te brengen, dan kun je je aanmelden voor onze zomercursus. 

https://weddingplannerschool.nl/