Marriedadult
Image default
Architecture

Waarom bedrukte bidons een slimme keuze zijn voor promotie

Waarom bedrukte bidons een slimme keuze zijn voor promotie

Promotiemateriaal is essentieel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om evenementen, beurzen, of om weggeefacties: een effectief promotieartikel zal helpen om je bedrijf te promoten en om meer naamsbekendheid te creëren. Een van de populairste promotieartikelen van de afgelopen jaren zijn bedrukte bidons. Maar waarom zijn bedrukte bidons een slimme keuze voor promotie?

 

Praktisch artikel

Bedrukte bidons zijn een promotieartikel dat echt praktisch is. Ze zijn handig in gebruik en kunnen overal worden meegenomen. Mensen gebruiken bidons tijdens het sporten, tijdens het werk of zelfs thuis. Het is daarom een slimme keuze om bedrukte bidons in te zetten als promotiemateriaal voor je bedrijf. Niet alleen zal je bedrijf meer naamsbekendheid krijgen, ook zal dit promotiemateriaal echt gebruikt worden. Een ander praktisch artikel naast de bidon zijn Loopper pennen met logo. Iedereen gebruikt wel eens een pen om wat te ondertekenen of gewoon om wat op te schrijven. Hierdoor zullen mensen altijd de naam en/of logo van jouw bedrijf zien als ze deze pen gebruiken.

 

Herbruikbaar

Een ander groot voordeel van bedrukte bidons is dat ze herbruikbaar zijn. Dit betekent dat de bidons meerdere keren gebruikt kunnen worden en daarmee een langere tijd in omloop blijven. Dit vergroot de kans dat je bedrijf gezien wordt en dat mensen zich jouw merk herinneren. Bovendien is het hergebruiken van bidons ook nog eens duurzaam.

 

Groot bedrukkingsoppervlak

Een ander belangrijk voordeel van bedrukte bidons is het grote bedrukkingsoppervlak. Hierdoor heb je alle mogelijkheid om je bedrijfslogo, slogan of andere belangrijke informatie te laten zien. Hierdoor zorg je dat je bedrijf goed zichtbaar is en dat mensen zich jouw merk herinneren. Bovendien zijn bedrukte bidons een relatief goedkoop promotiemateriaal waarmee je bedrijf veel zichtbaarheid krijgt.

 

Alternatief voor plastic flesjes

Wist je dat bidons bedrukken ook een goed alternatief zijn voor plastic flesjes? Het aantal plastic flesjes dat jaarlijks wordt weggegooid is ontzettend hoog en heeft daarmee een grote impact op het milieu. Bedrukte bidons kunnen een oplossing zijn voor dit probleem. Door een bedrukte bidon als alternatief voor plastic flesjes aan te bieden laat je zien dat jouw bedrijf oog heeft voor duurzaamheid en dat kan weer positieve publiciteit met zich mee brengen.

 

Verschillende soorten bidons

Tot slot zijn er verschillende soorten bidons die bedrukt kunnen worden. Zo zijn er bidons van plastic of van aluminium, in verschillende maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een bidon die past bij jouw bedrijf of evenement. De keuze is aan jou!

Bedrukte bidons zijn een slimme keuze voor promotie van je bedrijf. Met een praktisch en herbruikbaar promotieartikel zorg je er niet alleen voor dat je bedrijf meer zichtbaarheid krijgt, maar ook dat je duurzaamheid stimuleert. Met een groot bedrukkingsoppervlak en verschillende soorten bidons om uit te kiezen, is deze keuze eenvoudig en effectief. Zo weet je zeker dat je promotiemateriaal opvalt en bijdraagt aan een positieve associatie met je bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Ga voor bedrukte bidons als slim promotiemateriaal voor jouw bedrijf!

 

https://www.loopper.nl/