Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Wil je er jonger uitzien in maar drie kwartier?

Bovenooglidcorrectie is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij cosmetische chirurgie. Het is ook maar een hele kleine ingreep, maar wel met een groot resultaat. Jaarlijks zien honderden mensen er door deze ingreep jonger uit.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen erg tevreden zijn over hun behandeling. Want als je de verhouding vergelijkt tussen de bovenooglidcorrectie kosten, met andere cosmetisch chirurgische operaties dan staat bovenooglidcorrectie op een positieve manier helemaal uit verhouding, het is namelijk veel goedkoper. Borstvergroting bijvoorbeeld is bij de goedkoopste kliniek nog altijd meer dan tweeduizend euro, terwijl een bovenooglidcorrectie al mogelijk is voor minder dan vierhonderd euro.

Bij bovenooglidcorrectie worden overtollig vet en overtollige huid weggehaald, het is dus niet verwonderlijk dat je er jonger uitziet. Als je om wat voor reden cosmetische chirurgie overweegt. Is het zeker goed om (ook) bovenooglidcorrectie te overwegen. Andere mogelijkheden zijn wenkbrauwlift of onderooglidcorrectie en zie je er hierdoor jonger uit. Afhankelijk van de situatie kun je wenkbrauwlift, boven- of onderooglidcorrectie. De arts kan zeker advies geven wat het beste bij je past.

De operatie zelf valt ook heel erg mee. Deze duurt vaak maar drie kwartier. Na drie kwartier kom je uit de verdoving en mag je weer naar huis. Ook al ben je drie kwartier ouder, je oogt een aantal jaar jonger.

Verder vallen de complicaties ook heel erg mee, ze komen ook niet zo vaak voor. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bloeduitstortingen krijgt. Ook al zijn deze bloeduitstortingen vervelend, ze trekken uiteindelijk toch weer weg. Dit is dus niet echt een reden om het niet te doen.

Het enige waar je op hoeft te letten is de prijs. Sommige klinieken vragen meer dan tweeduizend euro voor een ooglidcorrectie, dit is helemaal niet nodig. Het is dus belangrijk dat je goed vergelijkt tussen wat klinieken bieden en de prijs die ze daarvoor vragen.

http://faceland.nl/