Marriedadult
Image default
Society / Relationships

Woningfotografie laat de beste kant van uw huis zien!

Woningfotografie laat vanuit verschillende kanten het beste van uw huis naar voren komen. Onze methodes zijn hoogtefotografie, dronefoto’s en video’s en 360º graden woningfotografie. Elke methode heeft zo zijn voordelen en u kunt bij onze woningfotografie uw huis zien zoals u het nog nooit heeft gezien. Wij bieden zowel woningfotografie aan particulieren als aan makelaars. Laatstgenoemde krijgt de woningfotografie als combinatiepakket, waardoor er meerdere woningen via de 360º graden techniek kunnen worden vastgelegd. Als particulier zijnde zijn de foto’s van Vastgoed Foto & Video perfect om bijvoorbeeld op Funda of andere woningsites te plaatsen. Lees snel verder als u meer wilt weten over wat woningfotografie voor uw huis te bieden heeft.

Woningfotografie: om over naar huis te schrijven

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen en de methoden van woningfotografie bespreken. Ten eerste de hoogtefotografie, die zoals de naam al zegt, foto’s vanaf boven zal maken van uw huis. De camera zal tussen de zes en acht meter vanaf de grond uw huis vastleggen vanuit een mooi perspectief. Daarnaast bieden wij u ook de dronefoto’s en video’s aan, die een prachtig overzicht kunnen geven van uw huis samen met uw eventuele landgoed. De drones vliegen op grote hoogte en geven een prachtig beeld van uw vastgoed. Als laatste kunt u ook nog kiezen voor de 360º graden woningfotografie, waarbij u als het ware door uw hele huis kunt kijken. Dit is vooral een fijne techniek wanneer uw huis beschikt over open ruimtes en u een prachtig overzicht wilt geven aan de mogelijke koper. Tevens zorgt het ervoor dat er op een interactieve manier door uw huis kan worden gewandeld. Genoeg redenen dus om voor de woningfotografie van Vastgoed Foto & Video te kiezen!

Vastgoed Foto & Video staat als een huis!

Naast woningfotografie heeft Vastgoed Foto & Video u nog meer te bieden, namelijk digitale plattegronden, videotours en het inmeten van uw woning. Twijfelt u nog of een van onze diensten iets voor u is? Twijfel dan niet te lang en neem contact met ons op via www.vastgoedfotovideo.nl. Dan zullen wij u onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van woningfotografie vertellen.